Diskografija

ČA BI REKLA NONA?

Album sadrži pet potpuno novih pjesama i pet pjesama snimljenih u međuvremenu tj. od izlaska zadnjeg albuma Čekaj. Naslovni single “Barbara ” za kojeg je snimljen i video spot odlično se probio do mnogobrojnih radijskih i televizijskih postaja, a zbog refrena kojega je publika odmah počela pjevušit band već sad otvara koncerte s tom pjesmom, poručili su Koktelsi. Objavljeni materijal dobio je ime po drugoj pjesmi s albuma naslova “Ča Bi rekla Nona”. Spomenuta pjesma na satiričan način koketira s tematikom istospolnih veza i različitih generacijskih pogleda na tu temu. Adapaž ili pada daž se nalazi na poziciji broj tri kao poveznica s ostatkom albuma. Ova živopisna pjesma najbolje opisuje vremenske prilike i neprilike koje najčešće za vrijeme jeseni vladaju Kvarnerom. Sredina albuma puštena je novim pogledima na poznate melodije s uvijek interesantnim dijalozima, za koje možemo reći da prepričavaju radnju i na satiričan način ju opisuju pa se tu jedna na drugu nadovezuju. ‘Daj mi Bombon’, ‘Tajni Broj ruki’, ‘Strast a šinjorina ne zna’, ‘Po domaću stajl’ i ‘Ki ne skače ni za pust’.

 

ČEKAAAJ!Album pod naslovom 'Čekaaaj' objavljen u siječnju 2015. godine, donosi 12 novih pjesama uključujući i hit singl 'Pusti stres' (feat. Sergio Pavat) objavljen polovicom 2014. godine. Album je pušten u prodaju uz Novi list i Glas Istre, a možete ga nabaviti na svim prodajnim mjestima navedenih dnevnih novina. Na albumu se nalaze slijedeće pjesme: Čekaj, A Va Mane, Hop Hop, Danijela, Lumpanje, Cio Sergio, Fudrin, Ti si moja tajna, Ova je noć počela, Pusti stres i Opatijo bajna oberkriner edit!


 NANAJJAČE

 

NaNajjače je izašao u ljeto 2013. najprodavaniji je album Koktelsa, prodan u više od 23000 primjeraka. Ujedno je i prvi album u novoj postavi s Claudiom Beni i Antoanom Hreljom što predstavlja svojevrstnu prekretnicu u glazbenim izričaju benda.

NaNajjače nudi presjek autorskog stvaralaštva Nikole Peršića i Tomija Kreseviča; svaki od njih sa svojim vlastitim glazbenim izričajem nudi raznovrsne pjesme s ciljem da svatko od naše publike pronađe svog favorita među 14 novih pjesama, koje su svoj put našle na albumu NaNajjače.   


PREŽIVLJAVAMO

 ''Preživljavamo'' je album Koktelsa, objavljen 2011. godine u jeku ''velike depresije i recesije'' koja je zahvatila cijelu Europu tako i Hrvatsku.

Naslovni singl albuma je pjesma ''Daj mi daj'', koja je ostvarila nevjerojatan uspjeh na radijskim rang listama i odlično je primljena od strane publike. Ne zaboravimo i druge skladbe poput ''15-ce'', ''Marihuane'', ''Pino Šofer'', ''Niki to ne zna'' i mnoge druge, koje možete pronaći na recesijskom albumu ''Preživljavamo''   


 POJAČAVAMO

 ''Pojačavamo'' je izašao u prvom mjesecu 2009. godine i predstavlja krunu dosadašnjeg stvaralaštva benda. Naš najzreliji album do sada. Koktelsi su na ovom albumu publici pružili ne samo 12 novih pjesama, već i DVD na poklon, sa svim našim spotovima, gostovanjima u raznim emisijama, te isječke iz našeg Live koncerta u Pazinu. Na njemu možete pronaći i naš duet s Irenom Grdinić u pjesmi ''Lungo mare'', i pjesmu ''Luda kuća'' koja je naslovna tema popularnog čakavskog sitcoma ''Ćo mi ćo ti'' ili pak najavni singl albuma ''Bombon''. Naravno tu se nalazi još 9 hitova koji će zasigurno pronaći put do svoje publike...


 MAXI SINGL

 Album Maxi singl izašao je na ljeto 2008. godine i predstavlja sponu između Rsaaaja! i našeg slijedećeg albuma čiji izlazak je bio najavljen za prvi mjesec 2009. godine. Na ovom izdanju nalaze se 4 do tada neobjavljene pjesme, a singl nositelj albuma je pjesma ''Balkoni i silikoni''.


RSAAAAJ   

 

 

 Album Rsaaaj!!! izašao je u distribuciji Novog Lista i Glasa Istre krajem 2006. te početkom 2007. godine i predstavlja do tada najambiciozniji projekt Koktelsa. Izdan u nakladi od 12000 komada, te je do danas prodan u više od 10000 primjeraka, polučio je hitove poput ''Ona me je bušala'', ''Na kafe'', ''Malice'', ''Rsaaaj!!!'' i mnoge druge rado slušane pjesme. S ovim albumom Koktelsi postavljaju nove standarde u sferi čakavskog glazbenog stvaralaštva, te uživaju potporu tisuća obožavatelja diljem Kvarnera, Istre i Slovenije.   


Z ARMUNIKUN PO SVETE 

 

 Naš drugi album Z armunikun po svete, izašao je krajem 2005. (na Kvarneru), odnosno početkom 2006. (u Istri), te donosi jedan veliki novitet, naime to je naš prvi album koji je izašao uz potporu Novog Lista i Glasa Istre. Koktelsi su bili jedni od prvih glazbenika na Kavrneru i u Istri koji su prepoznali potencijal ovog načina distribucije. Album je polučio ogroman uspijeh koji je iznenadio i tadašnje članove banda Nikolu, Tomija i Maura. Naime prodano je više od 8000 primjeraka u dva tjedna. Gotovo preko noći Koktelsi su postali jedan od najprodavanijih bandova s čakavskog govornog područja.


 PUN GAS DOMAĆE

 

Pun gas domaće, je naš album prvijenac izašao 2004 godine. Sadrži 12 pjesama poput ''Frlanija pakal'', ''Mala ča si mi ofraškala'', ''Bobina'', ''Va konobe'' i druge. Album je do danas prodan u preko 3500 primjeraka i još uvijek je rado slušan.